Skip navigation MENU

Interim

Adhoc Interim bezit een breed netwerk aan onderwijs generalisten & specialisten die beschikbaar zijn op interim basis. Op alle niveaus van het onderwijs weten we de juiste persoon te vinden voor het uitvoeren van een specifieke opdracht, implementatievraagstuk of het overbruggen van een bepaalde periode. We selecteren met precisie en schakelen snel als dat nodig is.

In tijden van verandering zijn onderwijsorganisaties regelmatig op zoek naar snelle en flexibele inzet van onderwijsprofessionals met verstand van zaken. Het vinden van de juiste persoon heeft niet altijd topprioriteit in uw agenda. Het is dan zeer prettig om te kunnen bouwen op een partij die hierin bedreven is.

Adhoc Interim is een verbindend expertisebureau van vakmensen voor vraagstukken op het gebied van onderwijs.

Het segment waarin we actief zijn richt zich op management-, directie en staf specifieke functies. Wij werken exclusief met professionals die bewezen senior zijn op hun eigen vakgebied en beschikken over positieve referenties.

  • Bestuurders
  • Directies
  • Management
  • Teamleiders
  • Stafmedewerkers
  • IB’ers

Op kort termijn een adviesgesprek met één van onze consultants? Neem contact op met onze consultants in Rotterdam, Apeldoorn of Utrecht

Direct Contact

 

Zelf aan de slag als interimmer?

Ben jij zelf interimmer en wil jij ook aan de slag namens Adhoc Interim als onderwijs professional, adviseur of trainee? Meld je aan en plan een gesprek met een van onze consultants

Aanmelden