Skip navigation MENU

Werken als adviseur

Aan de slag als onderwijsadviseur, is werken aan de verbetering van het onderwijs. Je draagt bij aan effectieve oplossingen voor onderwijskundige vraagstukken. Bij iedere opdracht denken we na over onze inzet en meerwaarde bij onze opdrachtgevers en indirect de leerling als eindgebruiker. Voor de duur van de opdracht bieden wij je een dienstverband aan. Echter is het ook mogelijk om vanuit je huidige werkgever ingehuurd te worden of als ZZP’er aan de slag te gaan.

Afhankelijk van jouw expertise vervul je opdrachten in het primair, speciaal, voortgezet, middelbaar beroeps of hoger onderwijs. Voorbeelden van opdrachten zijn: het doorvoeren van verandertrajecten, schaduwmanagement, verbeteren van de onderwijskwaliteit, het coachen van stafafdelingen zoals personeelszaken of bijvoorbeeld een organisatie ondersteunen en adviseren bij het vormgeven van hun formatie.

Jouw hoofdtaken bestaan met name uit coachen, adviseren, begeleiden of leidinggeven.

Impact maken kunnen we alleen maar samen. Doe jij met ons mee? Word adviseur in één van onze expertisegebieden!

Onze criteria:

  • Je hebt duidelijk aantoonbare affiniteit met het onderwijs.
  • Je bent expert in één van de expertisegebieden.
  • Je hebt minimaal een afgeronde hbo- of wo-opleiding in onderwijskundige, (ortho)pedagogische, bestuurskundige of bedrijfseconomische richting.
  • Je bent ondernemend, omgevingsbewust en resultaatgericht. Je bent een stevige gesprekspartner met een sterk analytisch vermogen.
  • Je vindt het geen probleem om te reizen.

Om jezelf aan te melden als adviseur vragen wij om onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een eerste kennismaking.

Uw naam

Uw e-mailadres

Uw Telefoonnummer

Opmerking

Upload je CV * (max 10 mb)

Upload je Motivatie (max 10 mb)

Na het versturen van dit formulier worden alleen de gegevens opgeslagen en verwerkt die u hierboven invult; er wordt geen andere informatie verzameld.